Drukwerk

drukwerk ansichtkaarten
Pecunia non olet

Pecunia non olet
Een onderzoek naar de waarde van geld. Of hoe zwarte kunst te witten! Een durende saga in (nog) niet te voorspellen delen. De conclusie is niet waardevast en de inflatoire effecten niet te onderschatten.
NB zwart geld witten kost geld maar levert kijkplezier op!

Kalmére 2020, Joep van Santen Thoe Slooten.
Koopprijs: per opbod vanaf 100 euro


3 stillevens

De 3 stillevens hebben reeds een leven in diverse kunstuitlenen achter de rug. Zijn vervolgens schoon gemaakt, opnieuw ingelijst en van museumglas voorzien. En vragen om een nieuwe eigenaar. Zij zijn afzonderlijk te koop maar meer voor de hand ligt wanneer ze gedrieën worden aangekocht. Prachtig tegen een ruime muur van een directiekamer of in een vergaderruimte!

Koopprijs: 1.200 euro per deel en 3.000 euro als één geheel!
Uit: 2002-2009.
Maatvoering: 101 x 81 cm per onderdeel.


Avoir la Conscience en repos!

Avoir la Conscience en repos!
Uit: 2004
In particulier bezit